Cautare

189 de rezultate pentru "rocsana marcu" (7.66 secunde)
In cazul comunelor Comarna si Trifesti, se organizeaza anticipate in urma demisiei fostului primar Vlad Melinte (PSD) si, respectiv, a incarcerarii lui Grigore Marcu (PNL) pentru luare de mita.
"Nu ma astept ca persoane precum Dan Voiculescu, Marcu Tudor sau Ilie Merce, fost sef de serviciu in cadrul Securitatii, sa faca acelasi gest", a spus Buzatu.
Din partea societatii civile a fost nominalizat Adrian Toni Neacsu, iar din partea Ministerului Economiei - Nicu Marcu reprezentant si Dumitru Parvulescu ca supleant.
In urma cu mai bine de doua luni, surse din Colegiul CNSAS declarau ca, desi probatoriile Directiei de Investigatie in ceea ce-i priveste au fost finalizate, Colegiul CNSAS amana de mai bine de un an luarea unei decizii in cazul a trei parlamentari PRM - Dumitru Avram, Aurel Ioan Rus si Marcu Tudor.
Presedintele PRM a mentionat ca senatorul Gheorghe Funar nu l-a intrebat in legatura cu oportunitatea unei astfel de legi.Senatorul PRM Gheorghe Funar a anuntat, joi, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative prin care se cere introducerea in circuitul scolar a celor patru Evanghelii dupa Matei, Marcu, Luca si Ioan si a Faptelor Apostolilor, adaptate in versuri pentru elevii claselor a II-a pana la a VIII-a.
Nu veniti sa va murdariti pantofiorii in mocirla de acolo si nici tinerii viceprimari!", a spus revoltat Constantin Marcu, din zona enuntata.
Cucu preia functia de la Nicu Marcu, numit secretar general de fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu.
Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu.
"Am fost informat ca voi putea face, prin serviciul specializat, contract pentru depozitarea in rampa ecologica a Craiovei, de la Mofleni, fiindca Breasta face parte din Zona Metropolitana", spune primarul de la Breasta, Marin Marcu.
Gheorghe Marcu, liderul PSD Botosani, sustine ca deocamdata nu a fost contactat de niciun candidat.Alegeri si in PD-LAlegeri interne vor avea loc si in cadrul PD-L.
In Senat, social - democratul Gheorghe Marcu a participat la 38% din voturile finale acordate, iar democrat -liberalul Dan Humelnicu la 36% dintre sedinte.In incercarea de a justifica absentele de la unele sedinte parlamentare, deputatul liberal Florin Turcanu a precizat ca in aceste cazuri, cei care au cele mai multe voturi finale sunt de fapt demnitarii care nu au facut lucruri importante pentru judetele pe care le reprezinta.
Deputatul Dan Mircea Popescu va conduce Departamentul de ideologie doctrinara, relatia cu patronatele si piata de capital - Gheorghe Marcu, politici de dezvoltare urbana - Adrian Duicu, relatia cu alesii locali - Tiberiu Marc, relatia cu mediul de afaceri si IMM - Bunea Stancu.
Senatorul PSD de Botosani, Gheorghe Marcu, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 20 de ani", pe care o puteti cit in continuare.
Intalnirea a fost prezidata de catre Mircea Geoana, Presedintele Senatului, Adrian Nastase - Presedintele Consiliului National al PSD, Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senat, impreuna cu senatorii de la comisiile de specialitate, Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisia economica, industrii si servicii Marcu Gheorghe, Florin Constantinescu, dar si senatorii Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Laurentiu Coca, Ioan Mang, Nicolae Moga, Gheorghe Pop si Elena Mitrea.
Marcu Nicu din partea Ministerului de Finante; • Chirita Ionel din partea Asociatiei Oraselor din Romania; • Ciuperca Vasile Silvian din partea Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania;
La polul opus figureaza senatorul PSD Gheorghe Marcu (PSD) si deputatul PD-L Neculai Rebenciuc, cu 260 de voturi finale din 327 (79,51%), respectiv 296 de voturi din 387 (76,49%).
"La sediul partidului nostru din Dorohoi au venit oameni pentru a depune cereri de a primi ajutoare donate de colegii nostri de la organizatiile PSD din toata tara, pe care le putem gestiona noi ca si partid, lucru total diferit de banii veniti prin Consiliul Local al Sectorului 5, la propunerea primarului Vanghelie, a mentionat senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a social-democratilor, adaugand ca acelasi CL a acordat 200.000 de lei si Primariei Hiliseu-Horia care este condusa de un reprezentant al PD-L.
Cabinetul va functiona pentru moment in biroul presedintelui organizatiei judetene PSD, senatorul Gheorghe Marcu, si va aduna solicitari pentru Parlamentul European.
Pana in aceste faze ale executarii, ei au suficient timp sa-si achite datoriile", a spus Sorin Marcu, director al Directiei de Impozite si Taxe a Primariei Craiova.
Ioan Chelaru a devenit vicepresedinte pe locul ramas liber al lui Dan Voiculescu, Gheorghe Marcu a devenit secretar, iar Adrian Tutuianau a fost reconfirmat chestor.
google-analytics.com